Om Oss

I september 2015 öppnades JZ Dansstudio med Julija Zaharane som dansledare och koreograf. Hennes dröm var att få öppna egen dansstudio för att dela med sig av sin talang och dansglädje med andra. Från öppnandet fortsätter dansstudion att utvecklas och växa då det varje termin kommer nya medlemmar som bidrar till vårt underbara team.

Vi följer principen att – alla gör det bästa den kan

·         Vid varje danspass

·         På uppvisningar och dansshower

·         Vid bemötandet av andra genom att visa respekt

 

Varje termin avslutas med en dansshow. Vi har även fått möjlighet att delta på Kulturnatten, Dansens Dag och Vintrosadagen.

Vi lägger stor vikt på dansarnas uttryck med tanke på hur dansarna upplevs på scenen med hjälp av kostymer. Det ger självförtroende för dansaren personligen och gruppen som helhet. Det ökar också vår proffsighet och visar vår omtanke om publiken, att de ska få en fin upplevelse av varje uppvisning. Jag letar efter sponsorer för att kunna ge er som publik samt mina elever den bästa upplevelsen.

 

Dansstudions syfte:

Ge alla möjligheten att få lära känna dansens underbara värld, allt ifrån amatör till professionell. Det viktigaste är att lära er att älska dansens värld.

 

Mål:

1.         Motivera dansaren att utvecklas.

2.        Utveckla kreativa förmågor tex. rytm, kroppskännedom, och scenisk förmåga.

3.        Öka självförtroendet.

4.    Utveckla professionella förmågor som; balans, flexibilitet, rörelsesätt, koordination och styrka.

 

Jag vill att alla ska känna sig bekväma. Därför jobbar jag i en positiv anda där jag blandar lek och allvar och skapar en koreografi som är anpassad till elevens nivå.

 

Vårt motto:

Älska det vi gör och ge allt vi kan och ”lite till”!

Om Mig

Jag heter Julija Zaharane. Började dansa när jag var 5 och jobbar som danslärare sedan 2004. Jag gått en 4 åring utbildning på Akademien för Pedagogik och Utbildningsledning i Riga( Lettland) och är utbildat yrkesdansare. Jag har även en yrkeskandidatexamen inom utbildningg och kvalifikation som dans och rytm lärare och själv både dansat och koreograferat musikaler och dansshover i Riga. Jag undervisar och dansar stilar som jazz, show, modern, contemporary, balett, ragga och streetdance.